Yangın Kapısı Sırları

Wiki Article

Bu nedenle, sertifikalı yangın bapları daha güvenlidir ve bu da fiyatlarını artırabilmektedir.

Yangın kapısı özellikleri incelendiğinde olması müstelzim ve dikkat etmeniz gereken durumları şu şekilde belirtebiliriz; 

Yangın Bapsı Ne İşe Yarar? Yangın Kapısı öncelikle yangın veya rastgele bir müstacel mevki takkadak insanoğluın binayı güvenle terk etmesini sağlamlar. Hassaten bina içinde oluşan tütün ve sıcaklığın dışarıya geçmesine mâni olur.

Icap bayilerimiz gerekse elden toptan satış olarak dunda makam düzlük illere hizmet vermekteyiz.

Yangın kapisinda panik pas kolu ürkü takkadak kapının kolaylıkla açılması karınin kullanılır. Panik barlı yangın merdiveni bapsı sayesinde yangın merdivenine ulaşım kolaylaşır. Yangın baplarının yangına dayanıklılık sınıfları, genellikle A, B ve C olarak sınıflandırılır.

Yangın bapsı menteşesi kanat ile sandık arasında açılıp kapanmayı harika sağlamlayacak şekilde takılması gereken parotağ.

Umumi amacı insanoğluın binayı zarar görmeden vazgeçme etmesi olan kapıların, öncesinde yönlendirme tabelaları sonrasında ise yangın merdivenleri alan kırmızıır.

Yangın bapları, yangına dayanıklı özelliklere mevla olarak tasarlanmıştır ve yangın esnasında yangının öbür bölgelere yayılmasını önleyerek, insanların güvenli bir şekilde binayı bırakma etmelerini katkısızlar.

Duman intikalini engelleyecek şekilde üretilirler. Tütün sızmasını mâni olmak amacı ile kapı ve kasanın inikat noktalarında bu kapı fitilleri kullanılır.

Yapılan bir binanın özelliklerine ve yararlanma amacına bakılırsa belli yapı denetleme şartlarını sağlaması gerekmektedir. Ülkemizde bu şartları genellikle TSE kurumu belirlemektedir. Bir binada kullanılacak yangın kapılarının (ivedi çıkış baplarının) belirli durumlara bakılırsa TSE şartlarını katkısızlaması gerekmektedir.

Hiç acaba nanay ki yangın felaketi, yıl ortamında dirilik yitirilmesine münasebet olan en majör etmenler arasındadır. Yangın felaketi enikonu kısa bir müddet içerisinde geniş alana yayılması ve hem sevimli hem de mal kaybına niçin olması ile bilinmektedir. Özellikle bile şiddetli konstrüksiyonda olan binalarda herhangi bir yangın çıktığında hayat ve varlık kaybı artış göstermektedir. Zaten yangın merdivenleri bile tam olarak buradan hareketle yapım edilmiştir.

Fire door is the name Yangın Çıkış Kapısı given to the door that provides the fastest evacuation of people to the outside in case of fire and similar emergencies. They are produced using metal materials and emanet withstand flames up to 60, 90 and 120 minutes, depending on the area of use.

Yangın Bapsı Nasıl Olmalı? Yangın Bapsı kullanılacağı binanın Yangın Çıkış Kapısı boyutlarına bağlı olmakla yanında olabildiğince geniş üretilir. İnsanların panik simultane çabucak tahliye olmasını sağlayan bu gestalt güç kaybı olmaması yürekin önemlidir.

Binalarda sınırlı standartlarda iz alması müstelzim yangın Yangın Kapısı Fiyatları kapıları aynı zamanda imalat ve montajda uyulması müstelzim kuralları içermektedir. Bu standardın TS EN 1634-1 başlığı altında toplandığını ve bütün firmaların bu müşterek standarda uyması gerektiği görülmektedir.

Report this wiki page